Kuhinje po meri - projektovanje i izrada

Projektovanje kuhinja po meri

Izrada kuhinje

Montaža

Kuhinje po meri

Danas je kuhinja postala omiljeno mesto u domu. Kuhinja nije više samo prostorija u kojoj se sprema ručak. Ona je postala mnogo važnija. To je mesto za ručavanje, mesto gde se spremaju najukusniji kolači,  gde se razgovara o bitnim temama ili jednostavno, gde se neobavezno druži uz šolju omiljenog toplog napitka. Zato kuhinja mora da bude funkcionalna, praktična, ali i lepo dizajnirana. Kada je nešto lepo oku, stvara toplinu oko srca.

Sa samo par skica, vašu zamisao pretvorićemo u vizuelno rešenje. Vašu kuhinju iz snova videćete unapred, u svom enterijeru, sa realnim dimenzijama. 

Neće biti dileme oko izbora boje, materijala, rasporeda elemenata… A uz to, na dizajnu vaše kuhinje radiće profesionalci, koji razmišljaju o svakom detalju – od dizajna, preko funkcionalnosti do kvaliteta.

Poslušajte šta naši klijenti kažu o nama – Milica Milša i Žarko Jokanović

Ovaj poznati par ukazao je poverenje našoj kompaniji za projektovanje i opremanje celog stana

Pogledajte naše projekte

Pozovite nas još danas i zakažite sastanak sa našim arhitektom

Kuhinje izrađene za naše klijente

Zašto se odlučiti za nas?

Ono što posebno odlikuje našu kompaniju jeste primena Evropskih standarda u projektovanju i opremanju enterijera. Delux Enterijeri su ćerka firma švajcarske kompanije Premier Style AG, a podjednako smo posvećeni klijentima u Srbiji kao i onima u Švajcarskoj.

Pažljivo brinemo o renomeu naše kompanije, i zato nam je zadovoljstvo naših klijenata uvek na prvom mestu.

Imperativi u našem poslovanju su: vrhunski projekti enterijera, kvalitet izvedenih radova i poštovanje rokova.

Posedujemo vlastitu proizvodnju nameštaja, i uz pomoć vrhunske opreme i savremene tehnologije, omogućeno nam je da na sve Vaše zahteve odgovorimo u dogovorenom vremenskom roku. 

Želite da nas kontaktirate?

Možete nas pozvati na telefon:

Pišite nam:

Scroll to Top