Projektovanje i opremanje enterijera

Projektovanje enterijera

3D Vizuelizacija

Opremanje

Izrada projekta po meri vašeg prostora

Dizajn enterijera ima za cilj da Vaše prostorije učini ne samo lepšim, već i boljim za život. Dizajneri enterijera kombinuju estetiku i praktičnost, stvarajući prostore koji čine boravak u njima prijatnim, a život lakšim.

Ukoliko planirate renoviranje svog enterijera ili krećete od nule, prvi korak na ovom putu je – osmisliti enterijer. Dizajner zajedno sa klijentom razgovara o sadašnjem prostoru, bojama i dezenima, neophodnom nameštaju, stilu uređivanja i budžetu. Nakon što obe strane iznesu svoje ideje za enterijer, izrađuje se model spomenutog prostora.

Projektovanje enterijera ima za cilj da maksimalno i efikasno iskoristi prostor,a u tome nam pomaže izrada 3D modela vašeg prostora.  Koristeći tehnogiju i specijalne programe, dizajneri kreiraju fotografije koje klijentu pokazuju kako će enterijer izgledati u budućnosti. Projekat se uređuje i menja sve dok klijent ne bude u potpunosti zadovoljan izgledom. Na ovaj način, sprečavaju se neprijatna iznenađenja u sledećoj fazi – opremanju.

Naši projekti

Pogledajte 3D projekte koje smo izradili za naše klijente

Potreban vam je projekat za vaš enterijer? Pozovite nas.

Opremanje enterijera

Pored projektovanja enterijera, naša kompanija bavi se i kompletnim opremanjem vašeg prostora nameštajem po meri. Pored nameštaja, radimo opremanje i rasvetom, kao i dekoracijom.

Iz naše proizvodnje izlaze najkvalitetniji komadi nameštaja za vaš stan, kuću ili poslovni prostor. A ono što je najbitnije, izgledaće potpuno isto kao i u projektu. Koristimo samo najkvalitetnije materijale, kako bi našim klijentima obezbedili nameštaj koji će dugo trajati.

Neki od završenih projekata

Projektovanje i opremanje poslovnih objekata

Prepoznatljivost vaše kompanije velikim delom zavisi od vizuelnog identiteta, a enterijer je upravo jedan od važnih segmenta kojim se predstavljate.

Delux enterijeri nude dizajn i opremanje enterijera koji će biti u skladu sa identitetom vašeg brenda, privući vašu ciljnu grupu i samim tim unaprediti vaše poslovanje. Nudimo kompletno rešenje koje uključuje merenje prostora, predlog idejnog rešenja i realizacija, odnosno izrada nameštaja. Do sada smo uspešno opremali kompanije, kafice, restorane, hotele, vinarije i druge poslovne i stambene objekte.

Pogledajte poslovne objekte iz našeg portfolija

Zašto se odlučiti za nas?

Ono što posebno odlikuje našu kompaniju jeste primena Evropskih standarda u projektovanju i opremanju enterijera. Delux Enterijeri su ćerka firma švajcarske kompanije Premier Style AG, a podjednako smo posvećeni klijentima u Srbiji kao i onima u Švajcarskoj.

Pažljivo brinemo o renomeu naše kompanije, i zato nam je zadovoljstvo naših klijenata uvek na prvom mestu.

Imperativi u našem poslovanju su: vrhunski projekti enterijera, kvalitet izvedenih radova i poštovanje rokova.

Posedujemo vlastitu proizvodnju nameštaja, i uz pomoć vrhunske opreme i savremene tehnologije, omogućeno nam je da na sve Vaše zahteve odgovorimo u dogovorenom vremenskom roku. Naš širok asortiman ponude nameštaja će svojim inovativnim dizajnom u vaš prostor uneti komfor, i obezbediti funkcionalnost i zagarantovan kvalitet.

Želite da nas kontaktirate?

Možete nas pozvati na telefon:

Pišite nam:

Scroll to Top